Pelbagai luahan yang kami dengar , ada yang dah banyak berhabis duit usaha kuruskan badan.

Dah makan pil tablet, jus, alatan elektronik, tapi tak berjaya kuruskan badan. Masih tidak berjaya susut. Disebabkan, itu kami kaji dan hasilkan 1 formula baru.

Sekarang tidak perlu lagi susah hati jarum timbang tak turun. Kunyah Formula Baru ni dah boleh bantu kuruskan badan secara sihat dan selamat.

ANDA PERLUKAN SUPPORT ?
JANGAN BIMBANG.
KAMI SEDIAKAN COACHING PERCUMA!!.

GUIDE PERCUMA dari Fereena HQ.

Coach sangat Supportive dan Positif dalam membantu anda..

Amalkan LEMONTAB dan guide yang betul!
Dapat gandakan hasil yang cantik kepada badan anda!

GUIDE PERCUMA dari Fereena HQ. Coach sangat Supportive dan Positif dalam membantu anda..

Amalkan LEMONTAB dan guide yang betul!
Dapat gandakan hasil yang cantik kepada badan anda!

LemonTab

TAK SEMPAT NAK DIET EXERCISE?

Makan je macam biasa, pun dah boleh turun berat sebab formula lemontab sesuai untuk orang yang sibuk dan Fizikal yang dah tak mampu bersenam.

Tengok feedback customer ⬇️  yang tak follow coaching pun dah seronokkan?

LEMONTAB DIFORMULASIKAN SECARA KLINIKAL & BERKUALITI TINGGI

Lihat Bagaimana Formulasi Tradisional Dimodenkan Ke Tahap Kualiti dan Keberkesanan Yang Terbaik.

Lemontab telah di Masukan Ektrak Mangga Afrika yang membantu meningkatkan metabolisma badan.

Kenapa perlu tingkat metabolisma badan?
  1. Supaya makanan yang kita makan dapat ditukarkan menjadi tenaga.
  2. Makanan yang dimakan tidak menjadi lemak 100%.
  3. Apabila penghasilan lemak menjadi kurang, lama kelamaan lemak sedia ada akan menyusut.
Rajah Proses Metabolisma
SERONOKKAN!!! Berat Dah Turun, Senang Cari Saiz Baju, Badan Ringan Dan Sihat! Pasangan & Orang Terdekat Tegur Dah Kurus!!😍
Fructus Citrus Liminum (Lemon)

  • Membantu mengurangkan berat badan dengan lebih cepat
  • Dapat mencairkan lemak dengan baik
  • Membantu mengeluarkan toksin dalam badan
  • membantu proses detox
Semen Irvingia Gabonensis (Mangga Afrika)
  • Meningkatkan metabolisma badan
  • Meningkatkan daya tahan tubuh
  • Memberi tenaga
  • Mengurangkan pembentukan lemak
  • Memperbaiki sistem penghadaman
Garcinia Cambogia (Asam Keping)

  • Mengurangkan selera makan
  • Membantu mengurangkan pembentukan lemak
  • Mencegah sembelit
  • Melancarkan proses pencernaan
Fructus Tamarindus Indica (Asam Jawa)

  • Melancarkan pembuangan
  • Membantu menurunkan kadar kolestrol dalam badan
Folium Camellia Sinensis (Daun Teh)

  • Bertindak sebagai antioksidan
  • Melancarkan pencernaan
  • Menurunkan tekanan darah dalam badan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Mengimbangkan metabolism badan

LEMONTAB SERING BERSIARAN LANGSUNG DI WHI TV3

BILLBOARD LEMONTAB ADA DI SEPANJANG HIGHWAY UTARA SELATAN

Fungsi utama Leceen adalah sebagai booster kepada Lemontab. Hanya perlu ambil 2 hari 1 kali dapat membantu meningkatkan kesan kepada badan. Leceen juga membantu melancarkan penghadaman supaya lebih baik tanpa cirit birit. Pembuangan yang baik dapat memberi keselesaan dan mengempiskan perut.

HQ akan hadiahkan barangan istimewa!! dibawah ini mengikut pakej

Lotion lemon dapat membantu membakar lemak dari luar..sapu di tempat yang bermasalah sahaja

Musim virus sekarang memang sesuai dapat ni percuma. Dalam bentuk liquid gel dan wangi.

Sabun badan ni bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki.Yang best rasa sejuk masa mandi, segar je badan

Pembelian harini akan dapat postage secara percuma seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak ye..

Sebarang Pertanyaan Boleh Tekan Butang WhatsApp Dibawah.

🔘 TIPS PENGAMBILAN LEMONTAB YANG BERKESAN 1 botol ada 30biji🍋 15 Hari [email protected] 2biji lemontab setiap hari 🌞 1 biji 30 minit sebelum makan tengahari 🌚 1 biji 30 minit sebelum mkan malam Leceen 2 hari 1 kali seblum tidur.(Khas Utk Pakej Lemontab +Leceen) minum air selalu utk detox badan
Tidak wajib, Coaching Group bertujuan untuk kita bantu anda. Kita serius untuk bantu anda turun berat. Anda Hanya perlu mulakan segera untuk capai berat impian.
Cara lemontab bertindak menurunkan berat badan dengan 5 jenis bahan👇 ✅Menyeimbangkan dan meningkatkan metabolisma badan ✅Membaiki sistem penghadaman ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Membuang toksin dlm badan ✅Mengawal selera makan ✅Menurunkan kolestrol Hasil dari lemontab👇 ✅Menguruskan badan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Mengecilkan Peha dan pinggul ✅Menyekat pertambahan berat badan ✅Tiada masalah kulit mengelebeh
Pakej Booster:(Sesuai untuk target 5 kg ke atas & ada masalah  lemak berlebihan serta sembelit.)
  •  2 botol lemontab+leceen+lemon lotion+3 free gift
Pakej 1 Bulan:(sesuai untuk target 5 kg—)
  • 2 botol lemontab + 2 Free gift

Boleh, tiada masalah tidak menggangu kitaran haid anda.

Tidak perlu, dapat target yang di idamkan boleh berhenti ambil lemontab.

Lemontab sesuai diambil dari umur 13 tahun ke atas.

Secara asasnya cukup dengan amalan kuantiti pemakanan yang sederhana dan berkhasiat. Kawal pengambilan gula garam dan minyak. Ni tips untuk kesan yangg lebih cepat. Bersenam adalah bonus jika sempat dilakukan. Berat badan dipengaruhi 80% pemakanan manakala bersenam hanya 20% sahaja.

Lemontob diperisakan dari rasa asli buah dengan rasa seperti lemon yang sedap – rasa lebih kurang gula-gula lemon tapi tidak terlalu masam atau manis. Anda akan seronok amalkan kerana rasanya yang sedap.

LOTION LEMON

Lotion lemon dapat membantu membakar lemak dari luar. Sapu di tempat yang bermasalah sahaja.

LEMONSOAP

Sabun badan bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki.

FEREENA COFFEE

Untuk tenaga tambahan. sesuai untuk lelaki dan wanita

HAND SANITIZER

digunakan untuk membasmi kuman dimusim wabak Covid-19. Melembabkan kulit dan baunya yang wangi selesa digunakan.

Jika didapati mengandung perlu berhenti sementara sehingga lepas pantang. Jika ada yang merancang untuk mengadung boleh amalkan.

Boleh, hanya perlu jarakan 2 jam sahaja sebelum ambil lemontab.

Berat badan tidak akan naik semula secara mendadak kerana lemontab hanya bantu menurunkan berat badan secara semula jadi. Lemontab bantu mengurangkan lemak dengan peningkatan metabolisma badan bukanya “flush” air dalam badan. Jika air dalam badan yang keluar sebab tu berat boleh naik cepat.

Lemontab tiada kesan sampingan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah semula jadi dan dose yang dimasukan dibenarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.