Mengapa Anda Perlu Pilih Mrz Lemontab Plus?

Kunyah
Sahaja

Sangat mudah untuk di ambil, hanya dengan kunyah 2 biji sehari sebelum makan. 1 botol ada 30 biji.

Selamat dan HALAL

Terbukti di makmal dan mendapat pengiktirafan dari KKM dan HALAL JAKIM.

Diet Biasa

Makan seperti biasa dan tidak perlu berlapar, hanya perlu minum air kosong secukupnya untuk kesan terbaik.

Berkesan

Ribuan pengguna Lemontab gembira dengan hasilnya sepanjang 3 tahun lebih Lemontab di pasaran.

JIKA ANDA MEMPUNYAI MASALAH DI BAWAH INI

Mrz Lemontab Plus penyelesaian terbaik dan mujarab bagi masalah berat badan, perut buncit, lemak bawah dagu, masalah pembuangan, semput kerana kegemukan dan penyakit disebabkan kolesterol.

Perut Buncit
Keadaan perut anda bukan sahaja bahaya untuk kesihatan malah menyebabkan penampilan anda terjejas.
Lain-lain Penyakit
Tahap kesihatan ada juga turut bakal terganggu dengan kehadiran pelbagai penyakit berbahaya.
Lemak Bawah Dagu
Bahagian muka ialah bahagian paling atas dan jelas di lihat dan ini mengurangkan self esteem anda.
Masalah Pembuangan
Jika anda mempunyai masalah ini kerana ia boleh mengganggu keselesaan perut anda.

Pelbagai luahan yang kami dengar

Ada yang dah banyak berhabis duit usaha kuruskan badan.

Dah makan pil tablet, jus, alatan elektronik, tapi tak berjaya kuruskan badan. Masih tidak berjaya susut. Disebabkan, itu kami kaji dan hasilkan 1 formula baru.

Sekarang tidak perlu lagi susah hati jarum timbang tak turun. Kunyah Formula Baru ni dah boleh bantu kuruskan badan secara sihat dan selamat.

FEREENA

WEIGHTLOSS

PROGRAM

GUIDE PERCUMA dari Fereena HQ.

KAMI MENYEDIAKAN :

Oleh Coach :

Amalkan LEMONTAB dan guide yang betul :

Bukti Keberkesanan Mrz Lemontab Plus

Berikut ialah review / testimonial keberkesanan pengguna yang berjaya kurus dengan Lemontab

LEMONTAB

TAK SEMPAT

NAK DIET EXERCISE?

Makan je macam biasa, pun dah boleh turun berat sebab formula lemontab sesuai untuk orang yang sibuk dan Fizikal yang dah tak mampu bersenam. Tengok feedback customer  yang tak follow coaching pun dah seronokkan?

LEMONTAB DIFORMULASIKAN SECARA KLINIKAL & BERKUALITI TINGGI

Lihat Bagaimana Formulasi Tradisional Dimodenkan Ke Tahap Kualiti dan Keberkesanan Yang TerbaikI

Lemontab telah di Masukan Ektrak Mangga Afrika yang membantu meningkatkan metabolisma badan.

Kenapa perlu tingkat metabolisma badan?
  1. Supaya makanan yang kita makan dapat ditukarkan menjadi tenaga.
  2. Makanan yang dimakan tidak menjadi lemak 100%.
  3. Apabila penghasilan lemak menjadi kurang, lama kelamaan lemak sedia ada akan menyusut.

Ada satu syarikat, yang telahpun import dan proses mangga Afrika untuk pasaran Malaysia.

Rajah Proses Metabolisma

Tiada lagi sakit tumit dan lutut

Tiada lagi lemak ketara

Sentiasa segar dan bertenaga

Naik tangga tak terasa mengah

SERONOKKAN!!! Berat Dah Turun, Senang Cari Saiz Baju, Badan Ringan Dan Sihat! Pasangan & Orang Terdekat Tegur Dah Kurus!!😍
lemontabz

MRZ LEMONTAB PLUS

Produk MRZ Lemontab Plus Mendapat Kelulusan Halal JAKIM dan KKM.

Lemontab dihasilkan dengan formula terkini bagi membantu menurunkan berat badan secara semula jadi dan menyihatkan tanpa sebarang kesan sampingan. Sesuai diamalkan oleh wanita dan lelaki yang susah untuk menurunkan berat badan.

ezgif.com-video-to-gif-2

Bahan Aktif Dalam Setiap 30 Tab MRZ Lemontab Plus

Bahan-bahan asli ini membantu produk ini untuk bertindak lebih berkesan memberikan impak kepada pengguna.

Irvingia Gabonensis
(Mangga Afrika)

Mengurangkan pembentukan lemak(metabolisma badan naik) & memperbaiki sistem penghadaman.

Folium Camellia Sinensis
(Daun Teh)

Mengurangkan kolestrol mengimbangkan metabolism badan.

Garcinia Cambogia
(Asam Keping)

Mengurangkan Pembentukan lemak & melancarkan proses pencernaan.

Fructus Citrus Liminum
(Lemon)

Membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detox.

LEMONTAB SERING BERSIARAN LANGSUNG DI WHI TV3

3 Tahun Lebih Lemontab di Pasaran Malaysia dan Sentiasa Menjadi Pilihan Terhebat Rakyat Malaysia

BILLBOARD LEMONTAB ADA DI SEPANJANG HIGHWAY UTARA SELATAN

barangan LOST ITEM

Bengkung & botol air

Membantu mengempiskan perut dengan lebih cepat

LEMONSOAP

Sabun badan ni bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki.Yang best rasa sejuk masa mandi, segar je badan

HAND SANITIZER

Musim virus sekarang memang sesuai dapat ni percuma. Dalam bentuk liquid gel dan wangi.

Fast delivery

ORDER ANDA TERUS MASUK DALAM SISTEM POS

TRACKING NUMBER

TRACKING NUMBER AKAN DIBERIKAN DALAM TEMPOH 24 JAM

AKSES PERCUMA

AKSES PERCUMA KE DALAM GROUP COACHING

whatapp number

MENDAPAT NO STAF YANG BAKAL MELAYAN PERSOALAN ANDA SELEPAS PEMBELIAN

Pembelian harini akan dapat postage secara percuma seluruh Semenanjung Malaysia.

HQ akan hadiahkan barangan istimewa!!

Memperkenalkan

le ceen powder

Digunakan secara tradisional untuk melawaskan pembuangan air besar dan mengurangkan berat badan.

melancarkan sistem pencernaan

Mengatasi masalah sembelit

mengawal kolestrol dalam badan

Membantu membakar lemak.

mengawal kadar gula dalam badan

Menstabilkan paras gula dalam darah.

menguatkan sistem imunisasi badan

Menguatkan sistem daya tahan tubuh badan.

Fungsi utama Leceen adalah sebagai booster kepada Lemontab. Hanya perlu ambil 2 hari 1 kali dapat membantu meningkatkan kesan kepada badan. 

 Leceen juga membantu melancarkan penghadaman supaya lebih baik tanpa cirit birit. Pembuangan yang baik dapat memberi keselesaan dan mengempiskan perut.

Memperkenalkan

Lemon lotion

Lemon Lotion berfungsi untuk membakar lemak berlebihan dan menghilangkan selulit dibadan anda. Lotion ini diperbuat dari bahan-bahan neutral dan mesra wuduk. Hanya sapu lotion ini disekitar bahagian perut, peha dan lengan; ia dapat membakar lemak 3x ganda.

Terdapat banyak kebaikan yang anda dapat apabila menggunakan produk FEREENA LEMON LOTION INI. Mari kita lihat apakah kebaikan-kebaikan tersebut dibawah.

ezgif.com-gif-maker (2)

Membantu mengurangkan kesan parut.

ezgif.com-gif-maker (3)

Membantu mengurangkan buncit/boroi.

ezgif.com-gif-maker (1)

Membuat kulit dibadan anda terasa lebih lembut

ezgif.com-gif-maker (4)

Membantu membentuk postur tubuh

Memperkenalkan

look v shape

Mengandungi bahan-bahan semula jadi yang dapat menghilangkan double chin anda dengan mudah dan pantas.

Menjadikan dagu lebih runcing

Mengurangkan lemak di wajah

Mengekalkan kelembapan kulit

Mengurangkan kedutan pada kulit

lihat perbezaan

di wajah mereka

NAK LAGI BEST?

grab PROMAX SPECIAL GIFT BULAN NI!

PS: Untuk 50 yang terawal sahaja,Siapa Cepat Dia dapat. Sekarang dah 12 orang grab promo ni.

Mengelakkan perut masuk angin

Membantu mengempiskan perut dengan lebih cepat

Menghalang peranakan daripada ‘turun’

Menegangkan kulit yang menggeleber

Pilih pakej yang ditawarkan MRZ Lemontab Plus, pakej di bawah dapat menjimatkan pembelian anda
Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer / ATM / Mesin Deposit & pembayaran 100% di jamin selamat. Penghantaran akan dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas order di proses

Berikut ialah review / testimonial keberkesanan pengguna yang berjaya kurus dengan MRZ Lemontab Plus.

Lemontab membantu untuk menguruskan badan, detox, bakar lemak dan menjadikan tubuh anda lebih ringan dan sihat.

Lemontab datang dalam bentuk tablet yang diambil secara kunyah.

Cara pengambilan lemontab ialah 2 biji 30 minit sebelum makan tengah hari.

Jika mengkiut mengambilan yang disarankan iaitu 2 tablet sehari sebelum makan tengahhari – 1 botol boleh bertahan sehingga 15 hari. 1 botol Lemontab mengandungi 30 tablet.

Tahap keberkesanan bagi setiap individu adalah berbeza. Ada sesetengah individu selepas 1 set (2 botol) Lemontab telah menunjukkan kesan positif.

Setakat ini jika diambil secara berterusan ia akan In shaa Allah ia akan berkesan.

Bahan utama Lemontab ialah Lemon dan Mangga Afrika dan rasanya tidak lari jauh dengan rasa buahan tersebut. Lemontob didatangkan dengan rasa seperti lemon yang sedap – tidak masam.

Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 14 hari.

Berdasarkan pengalaman dari pelanggan terdahulu, ada dari mereka yang mula melihat kesan positif hanya dalam 3-5 hari sahaja.

Produk Lemontab ini tidak memunyai pantang larang tertentu.

Untuk kesan yang lebih positif, ambil sarapan pagi dan tingkatkan pengambilan air masak harian anda.

Lemontab sepatutnya tidak memberikan kesan sampingan seperti produk lain.

Perut anda akan merasa lebih ringan dan selesa dengan pengambilan Lemontab kerana ia melawaskan pembuangan namun ia tidak menyebabkan cirit birit.

Tiada kesan sampingan jika berhenti mengambil Lemontab.

Kebanyakan pengguna Lemontab meneruskan mengambilan walaupun mencapai berat ideal kerana Lemotab turut memberi tenaga tambahan untuk aktiviti harian anda.

Lemontab ini telahpun mendapat kelulusan MAL (Biro Farmasi Malaysia).

Selamat diambil dan tidak membahayakan buah pinggang & jantung anda. Produk ini turut mempunyai sijil HALAL JAKIM.

Selagi anda makan seperti biasa tidak ada masalah bagi mereka yang mempunyai penyakit tersebut untuk mengambil Lemontab.

Saranan untuk pengambil Lemontab, makan seperti biasa dan hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

Sesuai untuk semua golongan lelaki dan wanita. Untuk ibu menyusu, pengambilan boleh dilakukan selepas 8 bulan dan keatas menyusu.

Fereena Marketing Sdn. Bhd.

No 15 Jalan Palma Aman 2
Taman Palma Aman, Sg. Lalang
Bedong, Kedah 08100
Malaysia

Online Payment

Guarantee Safe!