Pernah kena tengur pasal fizikal badan?

Asal Nampak Badan Makin Naik?

Huii..Perut kui Buncit Noh

Mesti Pedih Kan?

PS: Untuk Repeat Order LEMONTAB boleh terus Purchase di bawah. Kepada Pelangan Baru Nak Fahami lemontab boleh terus membaca Penjelasan Ezi

LUAHAN PELANGAN SEBELUM AMALKAN LEMONTAB

 Jom Saya bantu & baca sampai habis macam mana nak turun berat/buncit dengan Lemontab !!!

Sebelum tu saya kenalkan diri.

Saya Ezi Eksekutif Pemasaran Fereena Marketing Sdn Bhd. Saya menguruskan Individu yang hadapi masalah berat badan dengan mengunakan Lemontab.

 

APA ITU LEMONTAB?

Lemontab merupakan Ubat Tradisional yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Ia bukan Supliment biasa yang banyak dipasaran kerana untuk menghasilkannya kita mengunakan bahan semula jadi yang dikaji khasiatnya. MAL20172980TC merupakan number pendaftaran MAL KKM Lemontab yang mana TC di belakang bermasud Tradisional. 
.

SITUASI MASALAH PELANGGAN YANG DATANG DENGAN EZI.

“Akak dah makan macam-macam tak kurus. entah-entah lemontab pun sama”

Ezi nak jelaskan disini. Korang perlu buat penilaian produk terlebih dahulu.

1. Produk Mesti ada sijil dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia Dan Halal dari JAKIM. Kalau tiada jangan sebarangan ambil produk kurus.

Untuk claim sebagai ubat kurus bukan proses mudah. Adanya kajian dari jurnal-jurnal yg terbukti, saringan ujian makmal.Hantar ke biro farmasi untuk kelulusan.baru lemontab dapat dikeluarkan. Pernah ada produk lain 2 tahun baru lulus sijil KKM pun ada. Macam mana saya boleh tahu? sebab kita pengilang produk dan lemontab juga dikilangkan oleh kita sendiri.

 

Punca dibawah ini lah yang membuatkan Ezi perlu mendidik pengguna agar lebih berhati-hati mengambil produk. Ada penjual Produk ambil mudah, jalan singkat untuk keuntungan menjamu anda dengan produk tanpa pengesahan KKM.Kredit Gambar(PUBLIC HEALTH MALAYSIA)

 

2. bahan-bahan yang digunakan mestilah selamat dan diuji secara klinikal.

Cara lemontab bertindak menurunkan berat badan dengan 5 jenis bahan👇

Mangga Afrika
Lemon
Asam Gelugor
Daun Teh
Asam Jawa

✅Menyeimbangkan dan meningkatkan metabolisma badan
✅Membaiki sistem penghadaman
✅Membakar lemak secara semulajadi
✅Membuang toksin dlm badan
✅Mengawal selera makan
✅Menurunkan kolestrol

Hasil dari lemontab👇

✅Menguruskan badan
✅Mengempiskan perut buncit
✅Mengecilkan Peha dan pinggul
✅Menyekat pertambahan berat badan
✅Tiada masalah kulit mengelebeh

100% bahan semula jadi dan tnpa bahan kimia.. tiada kesan smpingan atau cirit birit

Keselamatan lemontab DISOKONG dengan semakan kesihatan yang dijalankan oleh customer dalam group Guide Lemontab

3. Sebaiknya produk mesti ada pembimbing yang bantu anda dari masa ke masa.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Berikut merupakan result coaching lemontab. Jangan percaya berat badan boleh turun mudah seminggu 10kg. Berfikir dengan lojik akal. Menurut pakar, penurunan berat badan yang sihat adalah 4 kg sebulan. Namun dengan lemontab dan usaha tambahan anda mampu dapat lebih dari 4 kg sebulan.

 

TAK NAK FOLLOW COACHING?

Makan je macam biasa, pun dah boleh turun berat sebab formula lemontab sesuai untuk orang yang sibuk.

Coaching ni kita wujudkan tanda kita serius nak bantu customer lipat gandakan hasil.

Tengok feedback customer ⬇️  yang tak follow coaching pun dah seronokkan?

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Macam mana nak tahu keberkesanan lemontab?

Konsisten 2 biji setiap hari dan Ezi minta bagi feedback selepas 2 minggu dan hari ke 30.Ukur inci dan berat seblum konsume.

RASAI KESAN DIBAWAH.⬇️  

🔥Inci lengan, perut, peha makin susut

🔥Timbang berat mula turun

🔥Rasa ringan badan

🔥Lawas lebih baik

🔥Bertenaga

🔥Rasa kenyang atau selera makan dah kurang.

Berikut merupakan feedback latest yang ezi dapat dari customer.

Ni lah contoh masalah lemak-lemak pada badan anda.

KENAPA DAH CUBA MACAM-MACAM SUSAH DAPAT KESAN?

Punca utama seseorang itu susah menurunkan berat badan adalah berkemungkinan disebabkan oleh Metabolisma Badan yang rendah.

Metabolisme badan akan mula menurun seiring peningkatan umur. Apabila usia meningkat, keanjalan otot juga merosot dan paras lemak badan meningkat.

Metabolisma ni fungsi dia menukarkan makanan yang kita makan menjadi tenaga (rajah 1). Setiap orang kadar metabolisma dalam badan berbeza-beza

Proses Metabolisma (rajah.1)
Perbezaan Metabolisma

kenyataan ini turut disokong oleh dua orang Proffesor menerusi penulisan mereka.

Buku yang di karang oleh Prof. Erik Paulev & Prof. Gustavo Zubeita
Menurut Prof Gustavo, lelaki dan perempuan mengalami penurunan METABOLISMA dalam hidup bila usia semakin meningkat. Cuma bagi perempuan, penurunan metabolisma berlaku lebih mendadak berbanding lelaki.

So, nak turunkan berat badan, perkara utama sekali yang perlu kita buat adalah…

FIRST..Naikan metabolisma badan.

Sebab apa ezi kata macam tu?

Sebab selagi Metabolisma kita rendah diet la macam mana pon, berat kita memang takkan turun macam apa yang terjadi kat saya dulu. Ada yang turun sikit naik cepat sebab metabolisma rendah.

Tapi soalnya macam mana nak naikkan Metabolisma ni?
Itulah pentingnya Mangga Afrika dalam lemontab ni untuk bantu tingkatkan metabolisma
Mangga Afrika Yang Dijadikan Ektrak

Kajian daripada Universiti Of Cameroon telah mengesahkan bahawa mangga afrika mampu untuk membantu menurunkan berat badan.

Ini kajian yang di buat oleh Universiti tersebut.

Terjemahan: Mangga Afrika (Irvingia Gabonesis), menurunkan berat badan & meningkatkan metabolisma.

INI LAH KESANNYA..KEBANYAKAN MEMANG SUSAH TURUNKAN BERAT DULU.

Kalau anda nak lagi best ambil dengan PAKEJ PROMAX .
Lengkap dalaman & luaran.

Pakej Promax Ezi bagi 2 botol lemontab, 1 Leceen, 1 lotion Look V, 1 lotion Lemon dan dapat 2 free gift

Specialnya Leceen ni KKM indikasikan kepada dua fungsi. 1 untuk pembuangan air besar dan 1 lagi untuk menurunkan berat badan. Bila pembuangan dah makin cantik masa tulah kurangnya sisa perkumuhan jadi perut lebih ringan, lemak-lemak makin berkurang sebab kurangnya lemak terhasil dan berat badan akan mula menurun. Jangan ambil remeh kepentingan lawas untuk bantu korang kurang berat badan. Target 2x sehari pagi dan malam.

 

Fungsi utama Lemon Lotion Adalah Bantu Hidrat Lemak di Lapisan Kulit korang. Sapu di Bahagian Perut,Lengan,peha dan Lain-lain. Korang akan rasa keseronokan kesan dari lotion lemon yang tidak bagi kesan pedas pada kulit. Rasa Sejuk dan Nyaman Dapat bagi Kesan Releks pada tubuh badan korang. 

Fungsi utama V Shape adalah membantu mengurangkan lemak di kawasan bawah dagu. Amalan menyapu V Shape di Bawah Dagu dapat bantu mengurangkan Dauble Chin korang.

EZI MACAM MANA CARA MAKAN YA?

🔘 TIPS PENGAMBILAN LEMONTAB YANG BERKESAN

2 botol ada 60biji🍋 30 Hari

[email protected] 2biji lemontab setiap hari

🌞 1 biji 30 minit sebelum makan tengahari

🌚 1 biji 30 minit sebelum makan malam

Leceen 2 hari 1 kali seblum tidur
Koyak sachet tuangkan dalam mulut & isap. (Khas Utk Pakej Lemontab +Leceen)

*minum air selalu utk detox badan

kelebihan order disini

PS: Untuk 50 orang yang terawal sahaja siapa cepat dia dapat, sekarang dah 12 orang grab promo ni.


Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer/ & pembayaran 100% di jamin selamat.
Penghantaran akan dilakukan ASAP selepas order di proses. Klik “Order Sekarang” Di Pakej yang berminat

Tidak wajib, Coaching Group bertujuan untuk kita bantu anda. Kita serius untuk bantu anda turun berat. Anda Hanya perlu mulakan segera untuk capai berat impian.
Boleh, tiada masalah tidak menggangu kitaran haid anda.
Tidak perlu, dapat target yang di idamkan boleh berhenti ambil lemontab.
Lemontab sesuai diambil dari umur 13 tahun ke atas.
Secara asasnya cukup dengan amalan kuantiti pemakanan yang sederhana dan berkhasiat. Kawal pengambilan gula garam dan minyak. Ni tips untuk kesan yangg lebih cepat. Bersenam adalah bonus jika sempat dilakukan. Berat badan dipengaruhi 80% pemakanan manakala bersenam hanya 20% sahaja.
Lemontob diperisakan dari rasa asli buah dengan rasa seperti lemon yang sedap – rasa lebih kurang gula-gula lemon tapi tidak terlalu masam atau manis. Anda akan seronok amalkan kerana rasanya yang sedap.

LOTION LEMON Lotion lemon dapat membantu membakar lemak dari luar. Sapu di tempat yang bermasalah sahaja. LEMONSOAP Sabun badan bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki. HAND SANITIZER digunakan untuk membasmi kuman dimusim wabak Covid-19. Melembabkan kulit dan baunya yang wangi selesa digunakan.

Jika didapati mengandung perlu berhenti sementara sehingga lepas pantang. Jika ada yang merancang untuk mengadung boleh amalkan.

Boleh, hanya perlu jarakan 2 jam sahaja sebelum ambil lemontab.

Lemontab tidak boleh di ambil oleh orang yang mempunyai sakit jantung,kanser,SLE, dan buah pinggang. Selain dari itu tiada masalah untuk di amalkan.

Berat badan tidak akan naik semula secara mendadak kerana lemontab hanya bantu menurunkan berat badan secara semula jadi. Lemontab bantu mengurangkan lemak dengan peningkatan metabolisma badan bukanya “flush” air dalam badan. Jika air dalam badan yang keluar sebab tu berat boleh naik cepat.
Lemontab tiada kesan sampingan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah semula jadi dan dose yang dimasukan dibenarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.