ANDA ADA MASALAH INI

Masalah Berat Badan, Buncit & Lemak Berlebihan ? Dah Cuba Macam Cara Tak Berhasil?

JANGAN BIARKAN DIRI ANDA MEMPUNYAI MASALAH DI BAWAH INI

Perut Buncit
Keadaan perut anda bukan sahaja bahaya untuk kesihatan malah menyebabkan penampilan anda terjejas.
Lemak Bawah Dagu
Bahagian muka ialah bahagian paling atas dan jelas di lihat dan ini mengurangkan self esteem anda.
Masalah Pembuangan
Jika anda mempunyai masalah ini kerana ia boleh mengganggu keselesaan perut anda.
Lain-lain Penyakit
Tahap kesihatan ada juga turut bakal terganggu dengan kehadiran pelbagai penyakit berbahaya.

Adakah anda sebahagian dari mereka yang berada dalam statistik tersebut dan ingin keluar serta bebas dari masalah di atas?

Disini ada jalan penyelesaiannya!

Ada yang dah cuba bersenam.

Ada yang dah cuba ubat kurus.

Ada yang juga cuba lotion kurus.

Tapi semua tu, tak berkesan.

mesti rasa stress kan.?

Sebab, usaha bagai nak rak, belanja banyak, tapi tak kurus pun.

Aku beri contoh untuk korang faham. Pernah tak korang jumpa.

Ada yang dah cuba bersenam. Ada yang dah cuba ubat kurus. Ada yang juga cuba lotion kurus. Tapi semua tu, tak berkesan. mesti rasa stress kan.? Sebab, usaha bagai nak rak, belanja banyak, tapi tak kurus pun.
Ini ialah contoh orang yang metabolisma rendah. Orang seperti ini, makanan yang dimakan, sebahagian jadi tenaga & sebahagian lagi jadi lemak. Itu sebab dia makan sikit atau banyak, jadi gemuk & susah turun.

Puncanya ialah metabolisma badan yang rendah.

Jadi, langkah pertama untuk kuruskan badan ialah :

PERTAMA

Naikkan metabolisma dulu

Bukan diet.
Bukan bersenam.

Selagi metabolisma masih rendah,
selagi itulah diet dan bersenam akan jadi sia-sia.

Selepas metabolisma dah naik, berat boleh turun dengan mudah, walaupun tanpa bersenam & diet.

Dalam buku ‘New Human Physiology’, tulisan Profesor Erik Paulev & Prof. Gustavo Zubeita. Kata Prof Gustavo, lelaki & perempuan, mengalami penurunan metabolisma dalam hidup.

Rujuk graf di sebelah atas.

Warna oren ialah kadar metabolisma wanita.

Warna hijau ialah kadar metabolisma lelaki.

Nampak tak, bila semakin bertambah umur, semakin menurun metabolisma?

Satu kajian terbaru dari Universiti of Cameroon mendapati, buah Mangga Afrika ( Irvingia Gabonensis ) terbukti meningkatkan metabolisma badan & seterusnya menurunkan berat badan Ini kajian yang dibuat oleh universiti tersebut.

50 orang dewasa disuruh makan African Mango setiap hari selama 10 minggu.

Ini berat mereka sepanjang tempoh kajian.

 

Hari Pertama

Berat 97.9kg

Minggu ke-4​

Berat 94.3kg

Minggu ke-8

Berat 89.7kg

Selepas 10 Minggu

Berat 85.1kg

Bermaksud, selepas 2 bulan 2 minggu, berat turun sebanyak 12.8 kg.

Ada satu syarikat, yang telahpun import dan proses mangga Afrika untuk pasaran Malaysia.

Yang bestnya :

Produk ini diberi nama, Lemontab.

Produk MRZ Lemontab Plus Mendapat Kelulusan Halal JAKIM dan KKM

Lemontab dihasilkan dengan formula terkini bagi membantu menurunkan berat badan secara semula jadi dan menyihatkan tanpa sebarang kesan sampingan.

Sesuai diamalkan oleh wanita dan lelaki yang susah untuk menurunkan berat badan.

Klik / tekan logo di sebelah untuk melihat sijil sebenar.

Bahan-bahan asli ini membantu produk ini untuk bertindak lebih berkesan memberikan impak kepada pengguna.

Irvingia Gabonensis
(Mangga Afrika)

Mengurangkan pembentukan lemak(metabolisma badan naik) & memperbaiki sistem penghadaman.

Folium Camellia Sinensis
(Daun Teh)

Mengurangkan kolestrol mengimbangkan metabolism badan.

Garcinia Cambogia
(Asam Keping)

Mengurangkan Pembentukan lemak & melancarkan proses pencernaan.

Fructus Citrus Liminum
(Lemon)

Membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detox.

Berikut ialah review / testimonial keberkesanan pengguna yang berjaya kurus dengan MRZ Lemontab Plus.

– Oleh Coach Atikah & Coach Yasmin

Pilih pakej yang ditawarkan MRZ Lemontab Plus, pakej di bawah dapat menjimatkan pembelian anda

PAKEJ PRO SLIM

RM200

PAKEJ JIMAT EXTRA SLIM

RM320

PAKEJ BASIC

RM100

Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer / ATM / Mesin Deposit & pembayaran 100% di jamin selamat. Penghantaran akan dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas order di proses

Lemontab membantu untuk menguruskan badan, detox, bakar lemak dan menjadikan tubuh anda lebih ringan dan sihat.

Lemontab datang dalam bentuk tablet yang diambil secara kunyah.

Cara pengambilan lemontab ialah 2 biji 30 minit sebelum makan tengah hari.

Jika mengkiut mengambilan yang disarankan iaitu 2 tablet sehari sebelum makan tengahhari – 1 botol boleh bertahan sehingga 15 hari. 1 botol Lemontab mengandungi 30 tablet.

Tahap keberkesanan bagi setiap individu adalah berbeza. Ada sesetengah individu selepas 1 set (2 botol) Lemontab telah menunjukkan kesan positif.

Setakat ini jika diambil secara berterusan ia akan In shaa Allah ia akan berkesan.

Bahan utama Lemontab ialah Lemon dan Mangga Afrika dan rasanya tidak lari jauh dengan rasa buahan tersebut. Lemontob didatangkan dengan rasa seperti lemon yang sedap – tidak masam.

Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 14 hari.

Berdasarkan pengalaman dari pelanggan terdahulu, ada dari mereka yang mula melihat kesan positif hanya dalam 3-5 hari sahaja.

Produk Lemontab ini tidak memunyai pantang larang tertentu.

Untuk kesan yang lebih positif, ambil sarapan pagi dan tingkatkan pengambilan air masak harian anda.

Lemontab sepatutnya tidak memberikan kesan sampingan seperti produk lain.

Perut anda akan merasa lebih ringan dan selesa dengan pengambilan Lemontab kerana ia melawaskan pembuangan namun ia tidak menyebabkan cirit birit.

Tiada kesan sampingan jika berhenti mengambil Lemontab.

Kebanyakan pengguna Lemontab meneruskan mengambilan walaupun mencapai berat ideal kerana Lemotab turut memberi tenaga tambahan untuk aktiviti harian anda.

Lemontab ini telahpun mendapat kelulusan MAL (Biro Farmasi Malaysia).

Selamat diambil dan tidak membahayakan buah pinggang & jantung anda. Produk ini turut mempunyai sijil HALAL JAKIM.

Selagi anda makan seperti biasa tidak ada masalah bagi mereka yang mempunyai penyakit tersebut untuk mengambil Lemontab.

Saranan untuk pengambil Lemontab, makan seperti biasa dan hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

Sesuai untuk semua golongan lelaki dan wanita. Untuk ibu menyusu, pengambilan boleh dilakukan selepas 8 bulan dan keatas menyusu.

Fereena Marketing Sdn. Bhd.

No 14-A, Jalan Bistari Jaya Utama, Taman Bistari Jaya, 08100 Bedong, Kedah

Online Payment

Guarantee Safe!